Desthea haastoi minut tällaiseen.

Ensin pelin säännöt: mukaan haastetut kertovat 7 satunnaista faktaa/tapaa itsestään sekä pelin säännöt omassa blogissaan. Sitten heidän tulee haastaa 7 muuta bloggaria mukaan ja ilmoittaa haastettujen nimet. Heidän tulee myös jättää kommentti asiasta ko. henkilöiden blogeihin, jotta nämä tietävät ottaa osaa peliin, ja että he löytävät ohjeet omasta blogistasi.


  1. Lempiruokiani ovat mykykeitto, perunamuussi ja uunilohi. Monet ihmettelevät miten voin syödä ruokaa, jossa on maksaa, munuaista, sydäntä, "verilettuja" ja lihaa läskeineen. Ei siinä ole mitään ihmeellistä. Olen pienestä pitäen sitä syönyt ja nyt opettelen sitä itsekin tekemään. Ei se helppoa ole, mutta se on vaivan arvoista ruokaa!
  2. Vampyyrit ja muut taruolennot ovat lähellä sydäntäni. Uskon, että meidän maailmassamme on tällaisia olentoja ja ne kulkevat meidän seassamme. Uskon, että öisin pahuus valtaa kaupunkien kadut.
  3. Olen pienenä halunnut harrastaa karatea ja nyrkkeilyä ja vaikka mitä, mutta kotipaikkakunnallani ei ollut sellaista mahdollisuutta. Nyt kun olen opiskelemassa, mahdollisuus olisi aloittaa karate, mutta raha on eri mieltä. Pienenä kuitenkin harjoittelin karatea opetusvideoiden ja kirjojen avulla.
  4. Olen kiinnostunut teräaseista ja ampuma-aseista. Lainaan välillä isäni ilmakivääriä ja ammuskelen sillä. Aion tilata itselleni teräasekeskuksesta tuotteita, kunhan rahatilanne sen sallii. Tosin olen toivoton teräaseiden kanssa, sillä saan helposti haavan sormeen jo perunoita pilkkoessa :D
  5. Koitan epätoivoisesti harrastaa liikuntaa, mutta se yritys kestää kerrallaan noin viikon ja sitten alan lipsumaan. Mieluummin kai sitten istun sisällä ja leivon tai teen muuta.
  6. Innostun aina "uusista" asioista helposti, mutta innostusta kestää vain jonkun aikaa. Yleensä saan hankittua tykötarpeet ja innostus on mennytkin sitten jo ohi.
  7. Vaadin itseltäni liikoja ja sitten vihaan itseäni, koska en ole saavuttanut omia tavoitteitani.

Haastan ihmisiä tähän hieman myöhemmin, jooko?


Edit: 2.7.07. Nyt jo olen kotona ja ajattelin haastaa muutaman satunnaisen ihmisen tähän nyt sitten.
Nämä ovat siis aivan satunnaisia ihmisiä. Anteeksi.
Essi
Heli

Laurelin
Grezen
Leena
Taco
Wespa