Tässä viimeviikon aikana ompelin verhoista mekon. Mekko oli eräällä koulun laulajalla yllä opettajien pikkujouluissa.
1106185.jpg
Mekko on nilkkapituinen. Alunperin mekko oli persikanvärinen, mutta värjäyksen jälkeen siitä tuli kiva violetti. Alla oleva kangas on hieman tummempi, joka korostaa mukavasti tuota pitsiä.

1106186.jpg
Vähän lähempää näin edestä tämä.

1106187.jpg
Takaa mekko näyttää tältä. Tämän tekeminen ei kuulemma ollut niin justiinsa. Mallinukke ei ole kovin hyvä tälle mekolle.

Mekosta oli tarkoitus tehdä säädettävä, mutta jossain vaiheessa opettaja totesi, että säätäminen on sitten sen seuraavan tarvitsijan ongelma. Minä huokaisin helpotuksesta. En kovin innostunut ollut alkuunkaan tästä projektista. Ompelin tätä päivän ajan migreenistä huolimatta ja "asiakas" sanoi, kun tämä oli lopuillaan, että hänpä ei välttämättä laita tätä päälle. Oli lähellä etten pimahtanut täysin :D Mutta kyllä hän piti mekkoa päällä ja opettajat olivat tyytyväisiä. Ois se aika törkeetä ollu ku viel itse kertoi millaisen mekon haluaa ja tämä on juuri sellainen.


Sitten raportoin opinnäytetyön tilanteesta. Eli olen suunnitellut LARP-asu mallistoa ja nyt olen toteutusvaiheessa. Toteutan 3 asukokonaisuutta, joihin sisältyy 2 paitaa, 2 housut ja takki. Väriskaala on musta, valkoinen ja pinkki. Tyyli Cyberpunk.
Tänään aion keretä ommella paidat, kuositella takin kaavat ja tilata kankaat takkiin ja housuihin. Melkein kahdeksan tuntia minulla on aikaa. Kolmelta lähden lapsenvahdiksi ja olen siellä puoli yhteentoista. Saan tänään käteisenä eilisen ja tän päivän palkkion, joka tekee yhteensä 90€. kuulostaa hyvältä. Huomenna tosin "tuhlaan", koska pitää meillekin alkaa hommailemaan digiboxi.. Ja gerbiili tarvitsee paremman häkin.

Mutta nyt valmistautumaan sinne kouluun.