Kajaanissa on nyt parin päivän markkinat. Lähdin tänään liikkeelle yhdeltä.
Siinä sitten tapahtui vähän kaikkea. Kävelin kadun toiseen päähän luokkakaverin mukana ja juteltiin.
Sitten yhdessä kojussa oli tuttu myyjä. En tunne häntä muuten, kuin eräästä liikkeestä. Juteltiin semmoiset 2 tuntia siinä ihan niitä näitä (ja minähän olen ujo, en puhu kenenkään kanssa ikinä mitään)
Sitten kävelin takaisin kadun alkupäähän ja soitin kaverilleni.
Kiertelin muutaman puljun, mutta mitään en vielä ostanut. Menin tämän myyjän luo takasin ja juteltiin taas noin puoli tuntia, kunnes mieheni sisko perheeneen tuli siihen. Lähdin heidän kanssaan kiertelemään. Päästiin puoliväliin markkinakatua, kun vastaan tulee lisää mieheni sukulaisia. Jutellaan heidän kanssaan, näen erään kaverin ja juttelen hänenkin kanssaan. Menemme mieheni sukulaisten kanssa terassille ja tilaamme tuopit. Juomme ne, jotkut tilaa lisää ja osa tilaa ruokaakin.
Tässä vaiheessa kello on puoli 6. Suurin osa puljuista oli jo sulkenut.
Soitin kaverilleni ja lähdin hänen luokseen. Sisällä kävin vessassa ja kaveri tuli ulos juttelemaan. Minun oli tarkoitus lähteä samantien sitten kotiin, mutta juteltiinkin sitten päälle tunti siinä ulkona.
Kotona olin sitten 20.00. Mikäs siinä. En ole ikinä ollut noin kauan kaupungilla!! :D
Mutta huomenna pitää mennä uudestaan markkinakadulle, kun en kerennyt edes kunnolla kiertää :) Jotain koruja haluaisin ostaa ja miehelle joku tervetuliaislahja, hän kun pääsee huomenna armeijasta =)

Suunnittelin, että ostan meille sellaiset kuuden euron sormukset ja sanon, että me ollaan nyt sitten kihloissa :D