Tässä voisin vähän päivitellä hankinnoistani.
Parina päivänä olen eurokankaassa käynyt penkomassa palakoreja ja ihan muutenkin kankaita hakemassa.
Palakorista tarttui tänään mukaan kaksimetriä pitkä riepu mustaa farkkua, jota olen jo etsinut vaikka kuinka kauan. Pääsen viimein tekemään ne härpäkehousut, jotka suunnittelin jo keväällä!
Eilen ostin lähes 50€:n edestä kankaita ja tarvikkeita juhla-asuun, jonka suunnittelin siskoni rippijuhliin ensi keväälle. Talvi aikaa toteuttaa suunnitelmat :)
Asusta tulee kolmiosainen: hame, rento raglanhihainen paita sekä ulkonäkö vyötärökorsetti (ei siis mitään kiristettävää korsettia). Saa nähdä onnituiko materiaalivalinnat tälläkin kertaa.

Kangastukusta tilasin jo noin kuukausi sitten tavaraa. Silitysrautaan semmosen jonkun jutun :D (sen nimitys unohtui..jospa sen joskus keksin), kanavatyötyynypaketin, sekä tukkupaketti d-renkaita. Jospa niitä ei tartteis vähään aikaan alkaa etsimään..

Jotain valmistakin olen tilannut. Kiinnostuin mineraalimeikeistä, joten tilasin kokeilupaketin mineralissimasta.
Tuli loppuunsa halvemmaksi kokeilla näin, kuin sillä, että ostaisin kaupasta kalliit megapuuterit, eikä sitten tykkäisikään niistä. Esim. Lumenen mineraalipuuteri maksaa 13.50€. Tässä paketissa on 2 meikkipuuteria, poskipuna, aurinkopuuteri ja viimeistelypuuteri. Niin ja tietenkin minikabukisivellin :)
1818732.jpg

Tänään posti toi myös alkuviikosta tilaamani kaulapannan, jossa piikkien pituus on 3cm. Tämä tilaus tehtiin yhdessä mieheni kanssa, kun hän tilasi 2 ranneketta (niittien pituus n. 4,5cm) ja riipuksen.
1818669.jpg1818740.jpg 
Minun panta ja miehekkeen toinen ranneke minun ranteessani.

Niin ja maanantaina 4.8. otin kaksi lävistystä. Toinen sijaitsee kielessä ja toisen otin vasempaan korvaan, rustoon. Kielen kanssa oli aika vaikeeta pari ensimmäistä päivää, mutta nyt se ei enää tunnu missään. Rusto on taas nyt älyttömän kipeä, jos koruun koskee.

Mitäs vielä. Saumurin minä saan kai loppukuusta. Sitten alkaa se massatuotanto, kun on oikeet vehkeet :) Enempi inspiroi alkaa tekemään, kun tietää, että lopputulos näyttää ammattimaisemmalta sieltä vaatteiden sisäpuoleltakin. :)

Seuraavaksi kai palailen sitten valmistuvien vaatteiden merkeissä, ellen keksi aiemmin mitään informoitavaa :D