636066.jpg

636069.jpg

Kuvat saattaa näyttää omituisilta, mutta maku on aivan eri.Pellillinen tuota on jo syöty...huomenna kai saan tehä uudelleen..pitäskö tehä tuplana..

Tässä vielä resepti, jos joku haluaa kokeilla!

Mehevä Raparperitorttu

300 g margariinia
2½ dl maitoa
4 munaa
4 dl sokeria
9 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2tl vanilliinisokeria
2 tl kaardemummaa
12 dl (600g) raparperipaloja

Sulata margariini maidon joukkoon ja jäähdytä.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita jauhoihin leivinjauhe, v.sokeri ja kaardemumma.
Lisää sokeri-munaseokseen rasva-maito seos.
Lisää ed. jauhot varovasti sekoittaen.

Kaada pellille puolet taikinaa ja puolet raparperistä.
Kaada loput taikina ja raparperi.

Paista 175¤C alatasolla n. 50 min


Itse olen sekoittanut raparperit taikinaan ja kipannu ne pellille.