Terveisiä kaikille täältä Kajaanista! Koulut alkoi, itselläni jo kolmas viikko meneillään.
Olen kursinut melkein kasaan jo vyötärökorsetin juhla-asuuni. Ongelmia hakasnauhan kiinnittämisessä.. Eläissäni ole edes nähnyt hakasnauhaa, mutta tietoinen olen siitä ollut. Nyt sitten aion sen siihen korsettiin ommella. Ompelin jo sen puolen missä on ne lenkit..olivatko joitain lehtykäisiä vai mitä :D Mulla meni 2 tuntia että tajusin miten se ois paras ommella, tosin osa siitä ajasta meni neulatessa ja tapellessa ompelukoneen kanssa..Aina katkesi joko lanka tai neula..Eikä ole kovin suositeltavaa ratkoa, kun korsetin materiaali on satiini.
Koulun kaapissa odottaa iso kasa kankaita, joista tulee paita ja hame asuuni. 3/4 kellohame satiinista ja paita, jossa on ihan puserokangasta ja hihoissa kreppisifonkia.

Venäjää on ollut 4 tuntia viikossa. Osaan jo aakkoset A, E, K, M, O, T, V, N, R, S, U, H, P, L, I. (tai ainakin minun pitäisi osata) Seuraavaksi on sitten noista kirjaimista kirjoituskoe...sitten opetellaan ne kaikki ässät.Oma nimenihän olisi siis venäjän käsialalla Camy (Satu niille, jotka eivät nimeäni jostain syystä tiedä). Tällä näppäimistöllä tuo on aika epäoikea, mutta noin se kirjoitettaisiin.

Päättötyönä suunnittelen larp-puvuston tyylille vampire. Jos aikaa on, aion myös toteuttaa jonkun asukokonaisuuden.Joten jos tänne joku larppaaja on eksynyt niin ottakaa yhteyttä s.postiin ja kertokaa harrastuksestanne, miten ja milloin löysitte sen. Ihan mitä vaan mitä päähän pälkähtää. Kuviakin saa lähettää (pitääkin).

Siinäpä nyt taisi olla tälle kerralle tarpeeksi höpinöitä, hyvää syksyn jatkoa (alkua niille, joiden syksy ei ole vielä alkanut)