Pala palalta. Juhlapukuni on siis kolmiosainen: hame, paita, korsetti.
Näistä kolmesta ensimmäisenä valmistui korsetti. Paidasta puuttuu enää hihat ja viimeistely. Hametta en ole vielä aloittanut. Hameesta tulee 3/4 kellohame. 894206.jpg
Edestä

894208.jpg
Takaa

894209.jpg
Ja lopuksi vielä pientä poseerausta kullalle.

Tällaista siis Satu saa koulussa aikaan. Opettaja ilmoitti, että tää mun puku sit valmistuttuaan lähtee Ouluun joillekin messuille näytille, missä on meidän kouluta joku osasto, missä esitellään näitä aloja. Minun pukuni lisäksi siellä on esillä parhaan arvosanan (5) saanut opinnäytetyö viimevuodelta.
Tuo minunkin pukuni on siellä varmasti vaan sen takia ku se valmistuu niin nopeesti ja kun se on ainoa musta. Ja erilainen. Toiset tekee lähinnä mekkoja, mutta minä tein korsetin ja erillisen hameen.
-----

Tänään oli kanssa asiakasilta. Oli Joensuusta (ainakin niin ymmärsin) tupperwaren ihmiset meillä asiakkaina. Itse tein värianalyysiä heille. Osa sanoi, ettei heitä olisi saanut teititellä, mutta arvatkaapa uskoinko! Teitittely kuuluu hyvään asiakaspalveluun, halusi asiakas tai ei.
Teitittelystä puheen ollen, minä esittelen luokallemme työni puheesta, kielestä ja kielitaidoista. Siinä myös kerron ketä teititellä ja milloin, sekä milloin ei enää tarvitse teititellä. Lisäksi kerron myös hieman eri maiden tavoista käyttää teitittelyä.
Ja näin taas poikkesin.
Koulua oli aamu kahdeksasta ilta yhdeksään. Tuntuu hieman jaloissa.

Vaan jos tästä lepäämään menisi. Huomenna kouluun mentävä kahdeksaksi ja illalla töitä kuuteen tai seittämään.