Vihdoin löytyi se kauan kaivattu asunto! Mukavan kokoinen kaksio, joka on vasta uudelleen tapetoitu.
Asunnossa on 49,5 neliötä. Keittokomero. Ei kuitenkaan mitenkään pieni, sopiva. Parveke löytyy (viereisessä huoneistossa se olisi lasitettu!!)..Huoneistossa on 3 komeroa ja naulakko. Iso, melkein seinän kokoinen peili (n. 2x3m:n kokoinen)..
Makuuhuoneeseen ei ehkä mahdu normi parisänkyä, mutta 120cm:n sänky riittää meille hyvin. Sohvekalustoksi saadaan mieheni vanhempien entinen kalusto (me maalataan ja verhotaan ne myöhemmin).
Jollain rahalla ostamme jyskistä yhteensopivat pöydän ja tv-tason, tv:ksi saadaan ukin entinen tv. Kelpaa meille alkuun.
Astioita saadaan mieheni sukulaisten hänelle keräämästä "alkuun selviytymis varastosta". Mikroa meillä ei vielä ole..Se hankitaan myöhemmin. Kattiloita tarvitaan...Kirjahylly...
Omat vanhempani sanoutuivat jo aikoja sitten irti tästä hankkeesta..Eivät aio avustaa.. Kyllä minä oikeisiin töihin alistun, jos tämän hetkinen satunnainen työ ei riitä. Mies kuitenkin tienaa aika paljon loppuunsa.

Eihän tää kaikki vielä ihan sinetein ole kiinni, mutta asunto on VARATTU meille, huomenna menen heti aamusta ja teen vuokrasopimuksen. Kyl me se saadaan. (Jos siltikään ei saada, meillä on vielä toinen, hieman vain kalliimpi asunto varattu meille 8.10 saakka)