Huisii. Noin paljon osasin jo enkkua :D
Viimekerrasta onkin taas vierähtänyt aikaa.Asunnolle sänky ollaan ostettu ja ruokapöytä saatiin. Se alkaa jo näyttämään hieman kodilta, jos ei katsota pahvilaatikoita olohuoneen nurkassa tai jos ei kurkata makuuhuoneeseen ollenkaan. Kelloa ei olla vielä seinälle saatu :)
Kotona olen nyt käymässä ja täältä nappaan mukaani 2 tuolia ja iskän kouluaikoinaan tekemän "lipaston". Tässä eilen raaputtelin vuoden nakki ja keppi aikaisia tarroja irti siitä. Takalevy tuohon lipastoon pitää kiinnittää uudelleen tai ehkä uusia kokonaan, katsoa sitä sitten tarkemmin.
Huomenissa ollaan menossa käymään Iisalmessa ja siellä katsella tarvittavaa. Mahdollisesti käydään realisointikeskuksessa kurkkaamassa mitä sieltä löytyisi.
Kattiloita pitäisi ostella ja patalappuja...paistovuokakaan ei tekisi pahaa. Ilman pyykinpesukonetta on pakko pärjätä, kun ei opiskelijan ja varamiespalvelun kautta työlistyvän rahat meinaa riittää sellaisiin hankintoihin.. Tuo mies kun lähtee Tammikuussa armeijaankin..Pelottaa jo nyt, miten pärjään, mutta riittää, että vuokra saadaan maksettua.. Minä kun elän kouluruualla ja vedellä.

Itselläni kanssa pitäs pikkuhijaa alkaa töitä miettimään ihan tosissaan. (Niille, jotka eivät tiedä, niin valmistun tulevana keväänä Stylisti Artesaaniksi)
Onneksi meidän työnkuva on laaja :)  Jos noita töitä ei heti löytyisikään voin hyvin jatkaa harrastusta lastenhoidon parissa. Saa siitäkin hieman tienestiä kuitenkin (6.20€ tunnilta nykyään. Kahden euron palkankorotus tuntui oikein hyvältä minusta).

Tästä pitää nyt kuitenkin taas mennä tekemään hommia. Myöhemmin taas uutisoin ja hehkuttelen :)