Nyt se hössötys on taasen ohi ja voimme henkäistä helpotuksesta! Vielä 365 yötä seuraavaan jouluun.
Itse sain lahjaksi..Maton (äiti teki), mummolta ja ukilta sain tuikkualusia tai sellaisia tähden muotoisia lasisia tuikku-mitälie-juttuja..Suklaatia ja rusinoita, jotka tietenkin jaan gerbiilien kanssa.
Mieheni ilmoitteli sieltä Suomussalmelta että saimme lakanasetin ja kaksi 50€ lahjakortin s-markettiin (käytännöllistä! Paras lahja ikinä). Ennen joulua sain kaverilta fleecehuovan (sain sellaisen viimevuonna mieheni perheeltä, mutta kaverilleni kun valittelin että mies pöllii sen aina), ruokakasseja saatiin myös (kiitän, opiskelijalla ja kurkkusalaatilla ei nuo tulot ole suurimmat mahdolliset), mieheni siskon perheeltä saimme pyyhkeet ja dvd:n, mutta en nyt kuollaksenikaan muista dvd:n nimeä..joku zombi-homma se oli. Oisko ollu joku kuoleman loppu, englanniksi tietty :)

No entäs gerbiilit? Mukana ovat kotona käymässä, meistä kaikista ehkä minä kärsin eniten linja-auto matkasta =) Gerbut olivat hyvin urheita sen suhteen. Lisää gerbiilien joulukuulumisia voi lukea täältä

Huomenna (tai oikeammin tänään, kello kun on jo yli puolenyön) tulee ukki ja enot käymään päiväseltään (ukki halusi vaihteeksi viettää joulun kotonaan)..Toinen ukki täyttää huomenna vuosia..72 vuotta tömähtää mittariin 25.12.07..
Mutta se siitä sitten. Alkaa jo uni painaa luomia minullakin, joten vetäydyn tuonne sängyn puolelle. Lapset varmasti alkaa rapistelun, mutta ei ne niin kovaäänisiä ole etteikö nukkua voisi.