Alkaa tuo kesä ja valmistuminen olemaan jo sen verran lähellä, että ajattelin aloittaa suunnittelemaan, mitä tarjoan valmistujaisissa.
Kysymys kuulukin: MITÄ minä oikein tarjoan?

Kotoa ajattelin ideaa pölliä, eli tarjoaisin ainakin salaattia, perunoita, karjalanpaistia. Nuo ainakin osaisin ehkä tehdä (ainakin yläasteella olen karjalanpaistia tehnyt).
Mutta eikö tuo ole vähän vähän? Jotain lisää?

Sitten kahvilla tarjoilisin kakkua tietenkin (jos vaikka osaisin taiteilla siihen jotain alaan liittyvää päälle), kahvikakkuja/suklaaneliöitä..(raparperit tuskin kasvaa vielä :D ois muuten pakko tehdä raparperipiirakkaa <3) Lisäksi suolaista purtavaa tuulihattuja(?) (ovat muuten hyviä)...

Mutta en millään muista, kuuluuko voileipäkakut ruokaan vai kahviin?

Niukka on opiskelijan menu. Mutta siksipä tästä ajattelin, että josko täällä osaisitte, lukijani, neuvoa minua avutonta :D

Tietenkin jos sanoisin, että pidetäämpä nyyttikestit ja kaikki toisivat jotain tullessaan. Tiedä sitten millaista lammasta ne tullessaan toisivat :)
-------
Tässä nyt vielä vähän ylimääräistä höpäjän. Rupesi aivan kamalasti tekemään mieli mykyrokkaa, kun näitä reseptejä mietin. Ukko ei ole edes tiennyt, mitä on mykyrokka, ja ihan jo senkin takia haluaisin sitä hänellekin tarjoilla. En vaan osaa tehdä sitä. Äitikään ei välttämättä, mutta ukki. Ukki on maailman paras mykyrokan teossa!