Taas iski tämä ompeluinnostus ja siihen liittyen olen ostanyt vähän kaikkea. Kuvasta puuttuu kaksi 30cm:n mittaista metalliketjua.
1750951.jpg
- 50cm avovetketju, aukeaa molemmista päistä, 9mm hammas
- 20cm piilovetoketju
- Isoja ja pieniä pyramidiniittejä
- Sirkkoja
- Metallirenkaita
- Satiininauhaa 3m
- Puolia
- Mustaa lankaa (se perus, jota pitää ostaa lähes joka kerta, kun kangaskaupassa käy)

1750974.jpg
Sormuksen tilasin Hoo&Pee:ltä samalla, kun tilasin edellä mainitut niitit. Postimaksut, kun on mitä on, niin ajattelin, että tilaampa samalla jotain kivaa :D

1774514.jpg
Tilasin tällaisen kirjan alkukuusta. Tuli viimeviikolla postissa. Kirjan nimeä en täällä mainitse, siitä saattaisi tulla vain sanomista.

1774517.jpg
Tämän paidan ostin eilen Seppälästä. Ihastuin sielä housuihin, joissa on sama teksti, ja kysäisin, onko samaan sarjaan toppikin. Ne oli vielä takahuoneessa odottamassa esille pääsyä :)
Teksti: Come to the dark side ..we have chocolate!..

1750962.jpg
Kummitäti lahjoi minua valmistumiseni johdosta tällaisella pienellä aaltomaljakolla.

1750965.jpg
Mummo lahjoi minua mariskooleilla. Sain valita värit vaihtoehdoista turkoosi tai punainen. Itse en henkilökohtaisesti mariskooleista perusta..

1750968.jpg
Nämä ovat kai jonkunlaisia perintöastioita. En aivan varma ole. Äiti kysyi onko meillä tarvetta joillekin astioille ja nämä lähti kotoa mukaan. Näitä oli joskus kuusi, mutta yksi meni vastikään kuulemma rikki.
1750972.jpg
Miehen sisko perheineen kävivät Lapissa ja toivat meille tuliaisiksi snapsilasit. Nyt puuttuu enää se, mitä näistä maisteltaisiin. Meilläkin kun alkaa jo olemaan noita laseja vaikka muille jakaa :D