Innostuin illalla piirtelemään jo suuniteltuja asujani. Asuihin on jo kaavat ja kankaat kaapissa odottamassa, kunhan saan nämä "vanhat" työt valmiiksi.

Suunittelin itselleni asua pikkusiskoni rippijuhliin, jotka ovat kesäkuussa 2009.
Kuvan hame on vain kokeiluinnostusta. Halusin vain piirtää pilkkuja :D Hame on luonnossa pidempi ja sellainen minulla jo vaatekaapissa on.
Paidan punainen väri ei oikeasti ole noin hallitseva, eikä edes noin punainen, mutta kyllä tästä kuvan saa :P
Käytin tähän puuvärikyniä ja huopatussia.
2000427.jpg

Tätä mekkoa olen jo aamun ajan ommellut (tuhma! sun piti tehä kaikki muut eka valmiiksi)
No. Tietenkin sitä ajatteli, että saman suvun juhlissa ei kehtaa pitää samaa asua kahdesti, sillä tiedossa on myös ristiäiset.
Skanneri vääristi piirroksen väriä, oikeasti musta. Asua voi piristää värikkäillä asusteilla ja lisäksi edessä oleva nyöritys olisi vaihdettavissa aina mielen mukaan. Tarkoitus on myös joskus tehdä irtohihat (jos ristiäiset on talvella).
Kuvassa käytin pastelliliitua ja peitevärejä.

2000425.jpg
Lisäksi on tiedossa häät miehen suvun puolelta. Pitää katsoa, jos toinen näistä asuista onnistuu huomattavasti paremmin, niin EHKÄ voisin käyttää sitä toista kertaa :D

Mekosta vielä sen verran, että kyllä uskoisin sitä sitten käyttäväni ihan arkenakin. Kangas on viileä, vähän tuulipukumainen, joten ehkä kajaanin torikadulta minut bongaa se päällä..sitten kesällä :D
Klikkaamalla kuvia, ne aukeaa kuvablogin puolelle isompina, jotta voit tarkastella niitä lähempää