Nyt se on sitten valmis. Melkein. Enää tekomahan viimeistely ja se on siinä sitten. Deadlinekin siirtyi päivällä, eli huomenna nuttu lähtee maailmalle.
2005216.jpg
Tässä raakile..ja näköjään minun varpaanikin :D Tältä nuttu siis näytti 17.9.
Huomatkaa magneettineulatyyny ja mittanauha hienosti piilotettuina nutun alle. Arvatkaa monestiko etsin niitä ja sitten ne löytyikin tuolta alta!

2005215.jpg
Hyvin neulattu on puoliksi tehty, onko näin? Tämä oli jo aikalailla viimeistelyä. Vei tunnin pelkkä nauhan kiinni neulaaminen ja pari tuntia ommella nauha paikalleen.

Enempää minulla ei ole kuvia valmistusvaiheesta, mutta tähän väliin kuvat valmiista nutusta.
2005212.jpg

2005214.jpg

2005213.jpg

Hihat ovat hieman pidempiä. Mahan kanssa puku ylsi 180 senttistä miestä polvien alapuolle.
Omaan silmään tuo nauha ei miellytä, mutta näin asiakas halusi.

Joillekin varmaan herää kysymys, miksi kuvat on muokattu noinkin tökerösti. No. Kuvissa puvun sisällä on mieheni, mutta en kysynyt saanko panna kuvia hänestä näkyville. Ja toinen syy, kun kuvissa näkyy kaikki sotkut, mitä täällä on. Vielä kun se näyttää kuvissa sotkuisemmalta, mitä oikeasti on :D

Tekomaha ei siis ole vielä aivan valmis, mutta lisään siitä kuvat sitten, kun saan sen valmiiksi, toivottavasti tämän päivän aikana. Aikaa on tosiaan vielä huominen aamupäivä tehdä, vaikkakin mahalla ei kuulemma ole niin kiirettä. Parempi vaan tehdä se nyt, niin pääsee taas omien töiden pariin.