Pitkään olen suunnitellut tekeväni ne housut. Kankaankin löysin jo aikoja sitten kaappiin odottamaan. Nyt löysin viimein myös ne kaavat ja pääsin taas tekemisen tunnelmaan, tosin hieman hitaammin, kuin edellisten töiden kanssa. Näiden housujen jälkeen voin taas ottaa vastaan tilaustöitä tutuilta.
Ajattelin kerrankin yrittää kuvata tekovaiheita. Kaavojen asettelu jäi kuvaamatta, mutta ei se mitään.
2079408.jpg
Tästä saa pientä kuvaa. Tätä kaikkea minä niihin housuihin tungen.
Läpälliset taskut taakse, eteen "paikkataskut". Alunperin oli suunnitelmissa tehdä ihan oikeat taskut, mutta tämä saattaa lopulta olla helpompi tapa. Saa nähdä, miten suunnitelma vielä muuttuu työn edetessä.

2079402.jpg
Tässä sitten tilpehöörit: housuvetoketju 15cm (vaikka olisin tarvinnut 10cm, mutta en jaksa lähtee tuon takia uutta ostamaan), 2kpl 30cm:n ketjua lahkeisiin, painonappi, 25kpl D-rengasta ja 68kpl 1cm x 1cm pyramidiniittejä.

2079406.jpg
Aamulla sain sen verran aikaiseksi, että leikkasin pätkät D-renkaille ja kiinnitin valtaosan niiteistä paikoilleen. Nyt on sormien päät hellänä, kun ne ei olleetkaan niin hepposia, kuin oletin :D
D-reinkaita löytyy kahdeksan (8) lyhyellä nauhalla, jotka tulevat taskujen kohdalle. Neljä (4) pitkällä nauhalla tulevat niin, että kaksi (2) on takataskuissa ja kaksi (2) on edessä n. reiden puolivälissä vain killumassa.
Nauhat, joiden molemmissa päissä on D-renkaat tulevat hieman polven yläpuolelle.
30cm:n mittaiset vetoketjut tulevat lahkeensuusta ylöspäin edessä. Kuusi (6) nauhaa, joissa on vain niitit, tulevat taskujen päälle (toivottavasti).

Olisin toki tehnyt enemmänkin, mutta loppupäivä meni sitten lievän migreenin alistamana. Nyt se alkaa onneksi olla ohi.